“De tijd spaart niemand!” Hier is alles wat je moet weten over Sally Struthers, bekend als Gloria in “All In The Family”.

De fans herkennen nauwelijks de bom die Hollywood uitzwaaide in de 1️⃣9️⃣7️⃣0️⃣s! 🤨😬 Laten we de evolutie van Sally Struthers door de jaren heen eens van dichterbij bekijken! Netwerkgebruikers moesten zelfs dubbelchecken of zij het was of niet! 🤫🫢 Wees klaar om ontzet te zijn als je haar nu in dit artikel ziet! 👇


Ken je haar nog van “All In The Family”? Het personage werd briljant neergezet door Sally Struthers. Ze was echt een iconisch figuur. Nu is het tijd om een kijkje te nemen in de evolutie van de filmlegende door de jaren heen!


Je zou kunnen zeggen dat haar personage in de sitcom baanbrekend was. Haar uitstekende prestaties leverden haar twee Emmy Awards op en vestigden haar als een torenhoge ster in de industrie.


Na de sitcom kwam ze echter in de problemen. Ze kreeg te maken met moeilijkheden toen ze diverse rollen probeerde te spelen. Deze uitdagingen markeerden echter het begin van haar druilerige carrière als actrice. Haar talent en vastberadenheid waren de sleutel tot het grote succes en de algemene bekendheid.


Sally verscheen in de panel fame show “Match Game” en kreeg erkenning als Babette Dell. Ze was ook gepassioneerd door theater. Bovendien was ze een voorvechtster van arme kinderen.


Wat betreft haar persoonlijke leven, ze verwelkomde een dochter tijdens haar huwelijk met psychiater W. C. Rader. Nu is ze al 75 en woont ze rustig in Los Angeles.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos