“De perfecte combinatie van modern en traditioneel!” Dit is een van de meest adembenemende transformaties die je ooit bent tegengekomen

De klasgenoten van mijn dochter bespotten haar toen ze het appartement liet zien waarin ze woonde! Hierna besloot ik ervoor te zorgen dat ze hun wensen terug wilden! Als alleenstaande moeder van een -jarige – leeftijd heb ik ons armzalige appartement onherkenbaar veranderd en ieders hoofden op hol gebracht! Bekijk het eindresultaat in dit artikel!


De heldinnen van vandaag zijn een 50-jarige vrouw en haar dochter die naar de middelbare school gaat. Door het schoolgeld en het gebrek aan financiële mogelijkheden had de familie geen andere keuze dan te verhuizen naar zo’n ellendige plek. Het was al jaren niet gerenoveerd en dat liet veel te wensen over.


Daarom hadden ze niet veel tijd nodig om te besluiten tot een radicale make-over. De oppervlakte van het appartement was 80 vierkante meter en het renovatiewerk beloofde nogal uitdagend en ingewikkeld te worden. Toch kon niets de moeder van gedachten doen veranderen.


Ze kozen Engels behang met verschillende patronen voor de muren in de entree. De volgende taak was het leggen van porseleinen tegels met ornamenten op de vloer. Er is een antieke spiegel rechts van de ingang, evenals een open opbergsysteem en een kleine houten bank ertegenover.


Voor de vloer in de woonkamer is gekozen voor gelamineerd hout. Er is gekozen voor lichte verf op de muren, waardoor de ruimte optisch groter lijkt. Er is een glazen vitrine rechts van de ingang waar de glas- en porseleincollectie van de eigenaar is geplaatst.

In het midden is een luxe bank geplaatst. Een eettafel staat bij het raam.


Nu is de keuken aan de beurt, waar de muren lichtgrijs zijn geschilderd en op de vloer dezelfde porseleinen tegels liggen als in de hal. De eigenaar wilde de gootsteen vlakbij het raam. De kamer heeft ook een miniatuur salontafel en twee stoelen.


In de slaapkamer van de eigenaar werd een nis gemaakt waar de slaapplaats zich bevond. De kamer heeft ingebouwde kasten met kleine planken en nachtkastjes. Een mooi kaptafeltje verscheen links van het raam.


Wat de kamer van de dochter betreft, hier werd een kleedkamer ingericht die niet werd bekleed met gevels, maar met textiel. Het heeft alle nodige attributen voor een typisch meisje.


De badkamer en het toilet werden gecombineerd. Er werden steenachtige tegels gebruikt voor de vloer en vierkante beige tegels voor de muren. Hier werden een wasmachine en een bijkeuken geïnstalleerd.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos