“Toekomstige supermodellen!” Charlie Sheen liet zijn volwassen tweelingzonen zien en blies het netwerk op

Als je niet op het eerste gezicht verliefd wilt worden, kijk dan niet naar Sheens volwassen zoons! 🤫🫣 De tweelingjongens zijn 1️⃣4️⃣ geworden en zijn klaar om ieders hart te stelen! 💘 Ze zijn hun vader al ontgroeid en zijn zijn kopieën geworden! Bekijk de recente beelden van de jonge hartenbrekers in dit artikel! 👇

Paparazzi hebben onlangs het geluk gehad om Charlie Sheen met zijn zoons te zien. De uitstekende Amerikaanse acteur en zijn tweelingjongens gingen samen snacks en smoothies halen. Het is het vermelden waard dat de 57-jarige filmster een toegewijde en zorgzame vader is.


Het gezin werd op donderdag 28 maart gefilmd. Interessant genoeg zijn Max en Bob al groter dan hun vader, ondanks dat ze pas 14 jaar oud zijn. Ze droegen een zonnebril en zagen er stijlvol uit.


Max en Bob zijn geboren tijdens zijn huwelijk met actrice B. Mueller. Hun schandalige scheiding in 2011 en de voortdurende meningsverschillen over de kinderalimentatie weerhielden de acteur er niet van om een grote rol te spelen in de opvoeding van zijn kinderen.


“Ik ben uit veel delen van de entertainmentindustrie verbannen en heb geworsteld om vast werk te vinden. Dit alles heeft geleid tot een grote daling in mijn inkomsten”.
Hij gaf $55.000 aan Brooke en $20.000 aan zijn andere vorige partner D. Richards voor hun kinderen Sami en Lola. In een podcast uit 2022 deelde Denise haar inzichten over de relatie met Charlie. Ze was hem dankbaar voor hun twee schattige meisjes.


Ze gaf ook toe dat ze de scheiding aanvroeg toen ze nog zwanger was en dat het nogal moeilijk was om het openbaar te maken. Ze was al haar vrienden en familieleden dankbaar tijdens de moeilijke tijden in haar leven.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos