“Als een engel voor de tatoeages!” Zo zag een 25-jarig meisje eruit vóór 600 tatoeages

“Voor de tatoeages was ze een heel ander persoon!” 🤯 Archieffoto’s van dit meisje lieten zien wat een engelachtige schoonheid ze was voor zo’n vreselijke beslissing 😦😱 Foto’s ontdek je in het artikel 👇👇👇

Dit meisje genaamd Amber had een rustig leven voordat ze besloot zichzelf te vermommen met tatoeages. Ze onderging een onherkenbare transformatie en werd beroemd op sociale media. Haar lichaam is bedekt met honderden tatoeages en ze heeft zelfs verschillende operaties ondergaan.


Ze heeft zelfs een tatoeage op haar oog waardoor ze niet meer kan zien. Onlangs besloot Amber iedereen te laten zien hoe ze eruit zag voor al haar transformaties. Ze deelde foto’s uit het archief op sociale netwerken waarop haar natuurlijke schoonheid te zien is.


Daarna besloot ze haar tatoeages te bedekken met een flinke laag foundation en voelde ze zich angstig om zonder tatoeages naar haar werk te gaan. Ze beweert dat haar vorige uiterlijk lelijk voor haar is en betreurt het dat ze niet eerder de tijd had om zichzelf te veranderen.


Het meisje wil niet eens haar schoonheid terug en is blij met hoe ze er nu uitziet. Ze zegt zelfverzekerd dat je niet kunt leven met sociale normen en dat je moet zijn als iemand die zich goed voelt. Wat vind jij hiervan? Deel je mening in het commentaargedeelte.

 

 

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos