“Van schoonheidsicoon tot gewone huisvrouw!” De manier waarop Heather Locklear in de loop der jaren is geëvolueerd haalt de krantenkoppen

Op 1️⃣9️⃣9️⃣0️⃣s waren alle mannen gek op haar, maar nu is het onmogelijk om naar haar te kijken zonder tranen! 😬🤨 Degenen die haar nog herinnerden als een blonde schoonheid, waren hierna teleurgesteld! 😱😠 Locklear kwam aan in gewicht en leek onherkenbaar in de ogen van haar fans! 😳🥱 Bekijk haar recente foto’s in dit artikel! 👇

De iconische ster van “Melrose Place”, H. Locklear, is onlangs gespot met haar verloofde, Chris Heisser. Paparazzi lieten de kans niet voorbijgaan om de drastisch veranderde Amerikaanse actrice vast te leggen en maakten zo furore. Ze werden gefilmd in Agoura Hills, Californië.

Weinigen weten dat Heisser en Locklear vroeger middelbare schoolliefdes waren en dat ze nog steeds hun speciale band en passie behouden ondanks het ongeloof en de slechte wensen van anderen. De legendarische actrice worstelde met drugsmisbruik en zocht zelfs hulp in een afkickprogramma.

Dit gebeurde in 2018 en nu is ze oprecht dankbaar en koestert ze elk moment in deze wereld. De fans waren duidelijk getuige van de warmte tussen het koppel. Sommigen besteedden echter veel aandacht aan haar make-upvrije look en vollere lichaam.

Een ding waar netwerkgebruikers ook aandacht aan besteedden was de afwezigheid van haar verlovingsring. Tot ieders verbazing had ze hem niet gedragen tijdens haar recente uitjes, wat vragen opriep. Sommigen merkten zelfs op dat ze zo mollig was geworden dat de ring niet meer om haar vinger paste.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos