In plaats van te verhuizen naar een nieuw appartement, veranderde het jonge meisje haar oude in een luxe woonplek

Ik heb laten zien dat 3️⃣3️⃣ vierkante meter meer dan genoeg is om een droomleven te leiden! 🔝🤩 Nadat ik mijn lelijke appartement beu was, besloot ik tot een radicale renovatie en daar heb ik nooit spijt van gehad! 😉👏 Mijn vrienden waren sprakeloos toen ze hun eerste stap zetten in mijn pas gerenoveerde huis! 🤐 Bekijk de voor-en-na foto’s in dit artikel!

Het renovatieproces begon met de herinrichting en goedkeuring door het BTI. Ze kozen een licht kleurenpalet voor het algehele interieur. Op de vloer werden tegels met een mooi patroon gelegd. Links van de ingang is een ingebouwd opbergsysteem voor bovenkleding en huishoudelijke artikelen.

 

Op de plaats waar eerst een doorgang in de keuken was, hebben ze nu een huishoudkast met een schuifdeur. De doorgang naar de keuken is verplaatst van de gang naar de slaapkamer. De gevels zijn uitgevoerd in klassiek wit. Waar een doorgang naar de keuken was, zijn nu functionele kolommen met apparatuur en opbergruimtes. Voor de vloer is gekozen voor technisch hout.

 

Er staat een blauwe bank in de hoek in de eetkamer en de muur erachter is versierd met accentbehang met bloemmotieven. De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed met een zacht hoofdeinde. Ook hier staat een gele leesstoel. Hier is ook een volwaardige kleedkamer ingericht, die de belangrijkste opslagruimte is.

 

Hier werd dezelfde vloer gekozen als in de entree. De natte ruimtes werden versierd met sneeuwwitte rechthoekige tegels en de overige delen van de muren werden geverfd met vochtbestendige verf. De eigenaar gaf haar voorkeur aan een douche in plaats van een typisch bad.

 

Zou jij hier willen wonen? Voel je vrij om je mening te delen in de comments!

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos