De vrouw was het stadsleven beu, verhuisde naar een oud landhuis en maakte er een droomleven van.

Ik verraste iedereen en veranderde een vervallen landhuis in een droomplek om te wonen! 🏚️➡️🏡 Ik liet het stadse leven achter me en begon alles vanaf nul! 😮💪 Ik nam de situatie in eigen hand en leef nu het mooiste leven! 😍🫠 Voor meer – zie het artikel! 👇

De ongelooflijke transformatie van vandaag van een armzalig uitziend dorpshuis haalt nog steeds de krantenkoppen op sociale media. Je zou kunnen zeggen dat dit een perfect voorbeeld is van de overgang van een leven in de stad naar een leven op het platteland genesteld in de diepte van de natuur.

De rust van de natuur, de afstand tot de bewoonde wereld en de prachtige bezienswaardigheden zijn onvergelijkbaar en maken het tot een gekoesterde droom om hier te wonen. De keuze van de heldin van vandaag viel op een oud dorpshuis waarvan de oorspronkelijke staat veel te wensen overlaat.

Het huis werd verbouwd volgens de behoeften, stijl en voorkeuren van de nieuwe eigenaars. Het werk begon met de basis: sanitair en verwarming. Voor de verwarming werden een moderne open haard en kachel en elektrische convectoren met internetverbinding gebruikt.

De plekken waarvan de staat min of meer goed was, ondergingen geen grote veranderingen: ze werden gewoon geschilderd. De grootste problemen deden zich voor met het dak en de zolder. Ze vervingen het dak volledig, maar helaas bleef de basis intact. Ze veranderde snel van gedachten en het metalen stalen dak werd vervangen door een houten dak.

De eetkamer had een ruime tafel en zwarte stoelen die nog meer pit en charme toevoegden aan het interieur. De keuken werd ontworpen in zwarte en witte kleuren. Deze bleek vrij ruim en hierdoor konden ze alle apparatuur installeren.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos