De vrouw was haar oude appartement beu en blies het netwerk op met haar fantastische transformatie

Toen ik het appartement waar ik woonde voor het eerst liet zien, barstte iedereen in lachen uit! 🤭😆 Maar ze hadden allemaal spijt op het moment dat ik het liet zien na de fantastische renovatie! 😏👌 Het eindresultaat overtrof ieders verwachtingen en dat kun je ook zien in dit artikel! 👇

Aangezien de oorspronkelijke staat van dit appartement veel te wensen overliet, verspilde de eigenaresse geen tijd, vond ze genoeg moed en vastberadenheid in zichzelf en huurde ze een ontwerper in wiens professionele werk duidelijk vereist was. Laten we eens kijken of ze haar best heeft gedaan of niet!

Dit appartement is niet al te groot. De eigenaresse is een jonge vrouw die al uitgeput was en het niet meer kon verdragen om op zo’n ellendige plek te wonen. Ze schaamde zich om gasten uit te nodigen en voelde zich niet helemaal op haar gemak.

De renovatie begon met de herinrichting van de ruimte. Alle scheidingswanden werden afgebroken en er werden nieuwe voor in de plaats gemaakt. De ingang is afgescheiden door een wand van glazen blokken waardoor er veel meer natuurlijk licht de ruimte binnenvalt.

De vloer is van laminaat en lijkt op visgraatparket. Hier zien we twee kledingkasten aan beide kanten van de ingang. Dan komen we in de slaapkamer met een ruim bed. De muren zijn geschilderd in een rijke groene kleur en passen perfect bij het interieur.

Net ernaast is er een relaxzone. Je ziet hier een comfortabele bank in beige kleur en veel planten die de sfeer nog specialer maken en frisheid en pit toevoegen. De ingang van de keuken is na de herinrichting naar de kamer verhuisd.

Ze moesten een glazen scheidingswand met een deur plaatsen om alles legaal te maken aangezien er hier gas is. De muren zijn hier ook groen. Ze hebben hier een hoekset geïnstalleerd. Het dient ook als extra werkplek om te koken. De badkamer heeft ook grote veranderingen ondergaan.

Ondanks de beperkte ruimte is hij functioneel en van alle gemakken voorzien. Er is gekozen voor groene en witte tegels. Het standaard bad werd vervangen door een ruime douche met glazen wand.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos