“Waar is bescheidenheid, Katy Perry?” Het recente uitstapje van de zangeres werd het onderwerp van verhitte discussies

Showbusiness heeft haar ook verwend! 😳👎 Katy Perry vergat kleding te dragen en verscheen in zwarte lingerie en een net stuk stof! 🫣🤤 De provocerende look van de Amerikaanse zangeres maakte iedereen sprakeloos! 🤐😵‍💫 De fans zouden willen dat ze dit niet konden zien! 😬 Bekijk een van de pittigste looks van de ster ooit in dit artikel! 👇

Jullie kennen waarschijnlijk allemaal deze wereldberoemde, succesvolle en torenhoge Amerikaanse popzangeres wiens ongelooflijke talent, prachtige stem en invloed haar onvervangbaar hebben gemaakt in de muziekindustrie. Haar hits verschijnen onmiddellijk op de toppen van de hitlijsten en worden wereldwijd veel beluisterd.

Het uiterlijk van de muziekster heeft echter enkele negatieve veranderingen ondergaan tijdens een van de moeilijkste periodes voor Perry. Haar onsuccesvolle persoonlijke leven eiste zijn tol en ze kwam wat aan, wat als een verrassing kwam voor haar bewonderaars en supporters.

Maar onlangs is Perry veel afgevallen en liet ze haar aanzienlijk slankere figuur zien. Ze verscheen in een jurk van gaas die haar zwarte lingerie onthulde. Mensen sloten hun ogen uit schaamte toen ze haar schandalige outfit zagen.

Sommigen adviseerden haar snel om een nieuwe stylist te zoeken, terwijl anderen hun kans niet lieten liggen en kritiek uitten op haar mislukte outfit die geen ruimte voor verbeelding liet. Haar laatste uitstapje liet niemand onverschillig en lokte reacties uit.

Wat betreft haar drastische gewichtsverlies, sommigen tonen ongeloof en beweren dat de muzieklegende op een “illegale” manier is afgevallen en pillen heeft geslikt. Eén ding blijft duidelijk: ze is terug in haar oude vorm en stijl.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos