Het stel geeft hun vervallen eenkamerappartement een radicale make-over en overtreft ieders verwachtingen

Buren noemden ons oude appartement van 2️⃣1️⃣ vierkante meter “een doorn in het oog” totdat mijn man en ik het een make-over gaven en ze sprakeloos achterlieten! 🤩👏 Het moment dat we het lieten zien na de renovatie, wilden ze hun woorden terug! 😉😁 We werden internetsterren na het delen van de voor-en-na foto’s die je kunt vinden in dit artikel! 👇

Iedereen bespotte de echtelieden toen ze de deuren openden van hun appartement met een oppervlakte van niet meer dan 21 vierkante meter. In het begin werd er gelachen door de buren, die geen idee hadden hoe de nieuwe eigenaren er zouden gaan wonen. Het stel had echter andere plannen.

Omdat het appartement helemaal “naakt” bleek te zijn met vervallen muren, geen renovatie en benodigdheden, hadden ze geen andere keuze dan meteen met de renovatie te beginnen. De oorspronkelijke staat liet veel te wensen over en het was letterlijk onmogelijk om er te wonen. Dus verloren ze geen tijd en gingen aan de slag.

Omdat de gang slechts 7 vierkante meter groot was, werd besloten om de keuken daar ook te “maken”. Klassiek wit werd gekozen voor de muren en het plafond werd geschilderd in grijze en groene tinten. Voor de vloer werd standaard laminaat gekozen. Tegenover de voordeur werd een opbergsysteem geïnstalleerd waar ze een wasmachine plaatsten.

Er is ook een kledingkast te zien links van de huishoudkast. Er is gekozen voor een witte keukenset die perfect past bij het interieur. De koelkast is klein en zit verborgen achter de lagere gevels. Erboven staat een magnetron. Er is een kleine eetgroep tegen de muur.

De slaapkamer heeft een groot tweepersoonsbed met oranje bekleding. Het bed heeft ook een hefmechanisme waardoor het wat extra opbergruimte heeft. Er zijn oranje bogen met een spiegel links van het bed die voor een speciaal effect zorgen.

Voor de badkamer kozen ze twee soorten tegels en twee soorten verf. Dat leek hier de best mogelijke optie. De zwarte contrasterende details zijn hier accenten. In plaats van een gewoon bad gaven ze ook de voorkeur aan een douche.

 

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos