Een schijnbaar gewone “houten kist” blijkt de meest comfortabele en luxe woonplek te zijn die je ooit hebt gezien

Op het eerste gezicht lijkt het een “houten kist”, maar als je binnenkomt, verandert alles! De familie verwelkomde ons in hun huis van 2️⃣1️⃣ vierkante meter en nu dromen mensen ervan om daar te wonen! 🫠🤩Niemand was klaar voor zo’n onverwachte wending! 😯Voor meer – zie het artikel!

De Zweedse familie van vandaag organiseerde een kleine rondleiding in hun absoluut unieke huis en werd een ster op internet. Zij zijn de eigenaren van deze opvallende “houten kist” die een geweldige plek om te wonen bleek te zijn op het moment dat mensen de binnenkant zagen. Het is niet meer dan 21 vierkante meter, waardoor het in eerste instantie moeilijk te geloven is dat het een comfortabele plek kan zijn om te wonen, maar dit artikel laat iets anders zien.

Omdat de ruimte vrij klein is, besloten ze lichte kleuren te gebruiken bij de decoratie om de ruimte optisch groter te maken. Op de vloer werden donkere tegels gelegd. Rechts van de ingang werd een nis gebouwd waar het opbergsysteem zich bevond. Je kunt hier ook een kleine koelkast zien.

Je kunt zeggen dat de keuken en de woonkamer het grootste deel van de ruimte in beslag nemen. De woonkamer werd dichter bij het raam geplaatst. Aan de rechterkant staat een grote bank en daar tegenover staat een tv-meubel en het tv-toestel zelf. In de kamer staat ook een grote eettafel.

Dankzij de hoge plafonds was het mogelijk om een tussenverdieping te bouwen waar een slaapkamer werd ingericht. Wat de badkamer betreft, werden er zwarte vierkante tegels op de vloer gelegd en witte rechthoekige tegels voor de muren. In plaats van een bad werd er een douche geïnstalleerd, waardoor er veel ruimte werd bespaard. Dit maakte het mogelijk om hier een wasmachine te plaatsen.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos