“Voor een bedelaar aangezien!” De manier waarop leeftijd en jaren Pete Sampras hebben veranderd, zorgt voor controverse

2️⃣0️⃣ jaar geleden waren alle meisjes verliefd op hem, maar nu vinden ze het verschrikkelijk om naar hem te kijken! 😬😱 Paparazzi hebben Pete Sampras onlangs gefilmd en al zijn bewonderaars sprakeloos achtergelaten! De voormalige tennislegende is onherkenbaar oud geworden en zijn recente foto’s vind je in dit artikel! 👇

Ter herinnering: Pete Sampras is een prominente en opmerkelijke tennisster met 14 grote titels. Sampras, die bekend staat als een van de grootste en meest ongelooflijke spelers, heeft zich onlangs teruggetrokken uit het openbaar en is met pensioen gegaan. Helaas is er onlangs eierstokkanker bij zijn vrouw geconstateerd.

“Het afgelopen jaar is een uitzonderlijk moeilijke tijd geweest voor mijn familie. Sampras is onherkenbaar oud geworden en de recente paparazzi-kiekjes duiken nog steeds op.

Fotojournalisten filmden hem in een Beverly Hills Starbucks. De voormalige sportman was casual gekleed en had ijskoffie bij zich. Sommigen hielden hem zelfs voor een dakloze gezien zijn onverzorgde en wanhopige uiterlijk.

De ster is al 23 jaar gelukkig getrouwd en heeft twee kinderen.

 

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos