“Van een schoonheid in een alien!” Zo zag Versace eruit vóór zijn reis door de plastische chirurgie

De meesten van jullie kennen haar als “een wassen beeld” met meerdere operaties, maar heb je haar ooit in haar jeugd gezien? 😮 Geloof het of niet, ze is niet altijd geobsedeerd geweest door plastische chirurgie! Hoe zag ze eruit en waarom droomden alle mannen van haar? 🤔 Voor de archieffoto’s – zie het artikel! 👇

Een van de meest succesvolle, veelgevraagde en invloedrijke modeontwerpers van dit moment is D. Versace. Ter herinnering, de iconische ster komt uit een grote familie in Italië en is nu al 68 jaar oud. Al in haar vroege jaren was ze gepassioneerd door naaien, wat oorspronkelijk afkomstig was van haar familie.

Haar moeder leverde aan een klantenkring van welgestelde mensen. In de jaren 1970 sloot Versace zich aan bij haar broer Giovani in Milaan waar hij een gerenommeerd modeontwerper was. Donatella’s inzet en vastberadenheid leidden uiteindelijk tot de functie van bedrijfsdirecteur en hoofdontwerper.

De plastische reis van de ontwerpster begon in 2002 toen ze veel aandacht begon te besteden aan haar uiterlijk en wanhopig op zoek was naar het behoud van haar jeugd en schoonheid. Ze beschouwde operaties als een beschermende barrière tegen de kritiek van het publiek.

Dit bracht haar ertoe om dagelijks make-up te dragen, overmatig te zonnen en vaak solariums te bezoeken. Ze heeft een neuscorrectie ondergaan en andere schoonheidsbehandelingen die haar onherkenbaar hebben veranderd. Dit had natuurlijk een onnatuurlijk effect.

Haar ongelooflijke make-over ontsnapte niet aan de aandacht van de paparazzi. Ze lieten geen kans onbenut om de modeontwerpster vast te leggen wanneer ze in de schijnwerpers verscheen. Op haar 60e verjaardag koos ze voor een borstvergroting. Haar drastisch veranderde uiterlijk staat nu in het middelpunt van de publieke belangstelling.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos