“Geen goed nieuws!” Het laatste nieuws over Kathy Bates liet iedereen gebroken achter

De fans begonnen wanhopig te bidden voor Kathy Bates na het laatste nieuws! 🙏😭 Ieders hart brak toen de iconische actrice een trieste aankondiging deed! 💔🥺 Bij haar is een chronische gezondheidstoestand vastgesteld en ze zoekt onze steun! Bekijk wat er met haar gebeurde in dit artikel! 👇

Er is bijna niemand die op zijn minst nog nooit gehoord heeft van K. Bates, een wereldberoemde en ongelooflijk getalenteerde actrice die zowel in films als op tv grote hoogten en prestaties heeft bereikt. De legendarische rollen die ze op briljante wijze vertolkte brachten haar carrière op een nieuw niveau.

In 1970 verhuisde ze naar New York om een acteercarrière te beginnen.

“Ik heb altijd alleen maar in karakterrollen gespeeld. Het was een groot probleem voor me toen ik jonger was, omdat ik nooit aantrekkelijk genoeg werd gevonden. Het was een uitdaging, niet alleen omdat er niet veel werk was, maar ook omdat je moest accepteren hoe andere mensen je zagen”.

Niemand zal ontkennen dat het haar rol was als Stella May in “Come Back To The Five And Dime Jimmy Dean” waarvoor ze terecht veel lof kreeg. Velen herinneren zich ook haar rol als gestoorde fan in Misery, die haar een Academy Award opleverde.

Velen zijn zich echter niet bewust van alle aspecten van het leven van de uitmuntende filmster. In 2003 werd eierstokkanker bij haar geconstateerd en later borstkanker. Later vertelde ze openhartig over haar diagnose lymfoedeem. Ze moest compressiemouwen dragen om te voorkomen dat haar armen zouden opzwellen.

“Als ik kan stoppen met haasten, mijn schouders kan ontspannen, mijn ruggengraat recht, diep kan ademen en me kan concentreren op elk klein moment van het voltooien van een taak, heb ik meer vertrouwen in mijn vermogen om met LE te leven”.

Ze geeft toe dat het dragen van deze compressiekleding soms pijnlijk was en voor ernstig ongemak zorgde. Bates beweert echter dat een ziekte niet mag bepalen wie je bent. Ze blijft haar passie volgen en “negeert” de diagnose.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos