“Ouder worden is ook voor iconen!” Dit is wat leeftijd en jaren hebben gedaan met Italiaans icoon Sophia Loren

Zelfs de trouwe fans herkenden Sophia Loren niet tijdens haar recente uitje! 😳🤯 De belichaming van Italiaanse schoonheid is merkbaar ouder geworden en maakte furore met haar verschijning! De tijd spaart niemand! 🥱 Ze kon nauwelijks lopen en zag er broos uit! 😧 Bekijk het zelf in dit artikel! 👇

Het is niet verwonderlijk dat de grote invloed en onvervangbare rol van S. Loren zich al tientallen jaren uitstrekt. Niemand zal ontkennen dat ze een waar icoon is, niet alleen in Italië, maar over de hele wereld. Ze was het toppunt van vrouwelijke schoonheid waar alle vrouwen jaloers op waren en waar alle mannen verliefd op waren.

Geloof het of niet, maar ze staat op het punt om de 90 te naderen. Het lijkt alsof het gisteren was dat ze het scherm sierde met haar kenmerkende glimlach, onovertroffen vrouwelijkheid en charisma. Daarom kon niemand haar toen onverschillig laten.

Helaas is ze onherkenbaar oud geworden. Hoe genadeloos kan de tijd soms zijn! Ze is een frêle oudere vrouw geworden met rimpels en trillende handen. Maar niets weerhoudt haar ervan dezelfde veelgevraagde en zeer gerespecteerde persoon te zijn wiens belangrijke bijdrage nauwelijks overschat kan worden.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos