“Wat verbergt het paleis voor ons?” De laatste update over de prins en zijn gemelde minnares Rose Hanbury leidde tot een reactie

Breaking! De gerapporteerde liefdesaffaire van Middletons vriendin en de prins is bevestigd! 😲🤫 Dit is wat we tot nu toe weten over het volledige verhaal van de prins en Hanbury! 🧐 Wees klaar om verrast te worden 😉 Voor meer details – zie het artikel! 👇

De koninklijke familie is altijd omgeven geweest met roddels die nooit helemaal verdwijnen. Een van de meest schandalige geruchten gaat over een affaire tussen de prins en de vriendin van de prinses, Rose Hanbury. Deze geruchten begonnen zich nog meer te verspreiden, vooral na Kate’s buikoperatie en daaropvolgende verdwijning.

Toen het paleis het publiek wilde verzekeren dat het goed ging met de prinses, geloofde niemand hen omdat ze eigenlijk geen bewijs en details gaven. De mensen twijfelden aan hun oprechtheid. Dit volgde op een door Middleton gedeelde foto waarop ze haar trouwring niet droeg.

Het was in 2019 dat de publicatie In Touch meldde dat hij mogelijk een affaire had met R. Hanbury. Voor wie het niet weet: Rose en haar man wonen vlakbij de koninklijke echtgenoten in een huis met 106 kamers.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos