“Moeders genen hebben hun werk gedaan!” De ongelooflijke gelijkenis van Kyra Sedgwick en haar dochter haalt de krantenkoppen

Bacon en Sedgwick lieten hun dochter zien en bliezen het netwerk op! Sosie is opgegroeid en de mini-versie van haar moeder geworden! 😍🤭 Niemand gelooft hun ogen als ze hun gezamenlijke familiefoto’s zien die in dit artikel te vinden zijn! 👇

Het spreekt voor zich dat het leven en het uiterlijk van kinderen van beroemdheden altijd in het middelpunt van de publieke belangstelling staan en aan de nieuwsgierigheid van netwerkgebruikers ontsnappen, vooral als het gaat om hun opvallende gelijkenis met hun ouders of juist de afwezigheid ervan.

Hier is Sosie, de dochter van filmsterren K. Sedgwick en K. Bacon. De recente post van Kyra waarin ze hun erfgename feliciteerde met haar verjaardag maakte hun gelijkenis nog zichtbaarder. Naast de uiterlijke gelijkenis, streeft Sosie net als haar ouders een acteercarrière na.

Interessant genoeg was het Sosie’s eigen keuze. Bovendien hebben haar ouders altijd een neutrale positie ingenomen.

“Als ik wakker moet worden voor een baan, dan wordt het waarschijnlijk dit”.

De steun en toewijding van haar ouders zijn een leidraad geweest op haar reis naar zelfontdekking. Je zou kunnen zeggen dat ze niet alleen een kopie van haar ouders is, maar ook een interessante persoonlijkheid die een mooie toekomst tegemoet gaat.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos