“Hoe oudere vrouwen in Finland wonen!” Een alleenstaande vrouw liet de binnenkant van haar unieke huis zien en blies het netwerk op

Ik liet zien hoe een leven als oudere alleenstaande vrouw in Finland eruitziet en nu benijdt iedereen me! 🤩 De eigenares verwelkomde ons in haar absoluut unieke huis en liet iedereen sprakeloos! 🧐🤐 Probeer niet op te gaan in deze fantastische sfeer! 🫠❤️‍🩹 Voor meer – zie het artikel! 👇

De eigenaar van dit absoluut unieke huis is een 65-jarige Finse vrouw. Het ligt in een klein stadje. Het oorspronkelijke gebouw van 50 vierkante meter dateert uit 1912, maar het werd grondig gerenoveerd toen de vrouw er in 2008 kwam wonen.

De oudere alleenstaande vrouw slaagde erin om de oppervlakte uit te breiden tot 127 vierkante meter en ontwierp het volgens haar stijl en voorkeur. Het interieur weerspiegelt nu haar essentie en innerlijke wereld. Het spreekt voor zich dat we hier te maken hebben met een artistieke en creatieve persoonlijkheid.

Verrassend genoeg leeft ze haar leven met volle teugen. De eigenaresse houdt van reizen, verzamelt oude borden en maakt kaarsen. Al haar prachtige werken vind je hier. Ze voegen meer charme en pit toe en maken de sfeer nog specialer.

Hier zie je dingen die ze als souvenirs heeft meegenomen uit andere landen en die ook een onlosmakelijk deel uitmaken van de algehele inrichting. Het unieke ruime bed verdient ook onze speciale aandacht.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos