“Een nieuwe romance na de scheiding!” Hoe de nieuwe vriendin van Kevin Costner eruit ziet verdient onze aandacht

Hij toonde zijn nieuwe liefde en nu noemt iedereen hem “een gelukkig man”! 🀀 De “Yellowstone” acteur onthulde de identiteit van zijn nieuwe vriendin en blies het netwerk op! 🧐😯 Wie stal het hart van de filmster kort na zijn scheiding en hoe ziet ze eruit? 🀫 Bekijk het artikel voor meer details! πŸ‘‡

De “Yellowstone” ster is onlangs een nieuwe romance begonnen met de populaire en succesvolle zanger Jewel. Paparazzi hebben het nieuwe koppel gespot op een tennisevenement ter ondersteuning van de Inspiring Children Foundation op het prestigieuze Necker Island van R. Branson.

Costner heeft onlangs een moeilijke periode achter de rug door de scheiding van zijn vrouw met wie hij 18 jaar getrouwd was. Hij is niet diep ingegaan op de onvoorziene omstandigheden die tot hun scheiding hebben geleid en heeft altijd geprobeerd zijn privacy te bewaren.

Voor degenen die het niet weten, Costner en zijn ex-vrouw hebben drie kinderen gekregen: Cayden, Hayes en Grace. Nu is alles verleden tijd en vindt hij vreugde en geluk bij Jewel. Je zou kunnen zeggen dat ze opfleuren in elkaars aanwezigheid en al plannen maken voor de toekomst.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos