“De tijd spaart niemand!” Dit is wat de diagnose en alcoholisme hebben gedaan met Kathleen Turner

Op 1️⃣9️⃣8️⃣0️⃣s waren mannen gek op deze actrice, maar nu kunnen ze beter gaan zitten als ze haar zien! De actrice die furore maakte in Hollywood is onherkenbaar oud geworden! 😬🥱 Haar gouden haar, opvallende ogen en engelachtige schoonheid zeiden “vaarwel”! 💔 Bekijk het artikel voor haar nieuwe foto’s! 👇

Een van de opvallendste, invloedrijkste en meest begeerde figuren van de jaren 1980 is Kathleen Turner die het symbool van vrouwelijkheid en aantrekkelijkheid werd genoemd. Haar verschijning in een groot aantal geweldige films naast A-sterren maakte de weg vrij voor wereldwijde erkenning.

Weinigen weten dat ze in 1994 leed aan een auto-immuunziekte die haar ernstige ongemakken, koorts en pijn bezorgde en niet onopgemerkt bleef. Ze kreeg de diagnose reumatoïde artritis.

Artsen voorspelden dat ze binnenkort in een rolstoel terecht zou komen. In 2009 schreef ze zelfs een openhartig essay over haar aandoening. Men zou kunnen zeggen dat ze het best herinnerd wordt voor haar optreden in “Who Framed Roger Rabbit”.

Dit leidde ertoe dat ze een zware drinker werd. Ze begon zelfs illegale middelen te gebruiken. Ze onthult dat al deze dingen hun tol hebben geëist en dat haar uiterlijk grote veranderingen heeft ondergaan die niemand ontgaan.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos