“Jolie’s hart is gebroken!” Shiloh’s beslissing om bij haar vader te gaan wonen maakte de Hollywood actrice wanhopig

Jolie’s “moeilijke” dochter wordt 1️⃣8️⃣ en wil niet meer bij haar moeder wonen! 😟🫢 Shiloh verlaat haar moeder en trekt in bij Pitt, wat de actrice raakt als een scherp mes! 🤯🤐 Het enige wat ze kan doen is haar laten gaan! 💔🤷‍♀️ Voor meer details – zie het artikel! 👇

De 48-jarige actrice is er helaas achter gekomen dat ze letterlijk haar tijd, energie en moeite heeft verspild aan rechtszaken en processen om haar kinderen van Pitt af te houden. De hartverscheurende ster heeft gedeeld dat hun biologische dochter heeft besloten om bij haar vader te gaan wonen.

Het is geen geheim meer dat Shiloh momenteel op zelfontdekkingsreis is. Ze verandert vaak haar uiterlijk van top tot teen en verschijnt nu met een kaal hoofd en een jongensachtige stijl. Er wordt aangenomen dat Pitt en Shiloh veel meer gemeen hebben, waardoor ze zich meer op haar gemak zal voelen bij hem.

“Ik heb nog nooit zo’n gecompliceerde en manipulerende moeder gekend als Jolie!”, “Ik ben bang dat dit niet goed zal aflopen”, “Ze zou nauwelijks weggaan bij een goede moeder…”, “Kinderen voelen alles aan en je kunt ze niet voor de gek houden met woorden”, “Ze waren een van de meest duurzame koppels”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos