Een jong stel gaf een armzalig appartement een fantastische make-over en bestormde het netwerk met het eindresultaat

Niemand wilde ook maar in de buurt komen van dit lelijke appartement, maar mijn man en ik namen het risico! ๐Ÿ˜๐Ÿ’ช De staat liet veel te wensen over, maar we zagen er potentieel in! ๐Ÿง๐Ÿคฉ Zelfs onze familieleden hadden twijfels, maar we hebben hun verwachtingen overtroffen! Mensen kunnen nauwelijks geloven dat dit hetzelfde huis is! ๐Ÿ˜ฏ Voor de foto’s van voor en na – zie dit artikel! ๐Ÿ‘‡

De helden van vandaag waren van plan om een appartement in het centrum van de stad te vinden. Uiteindelijk viel hun keuze op een historisch gebouw en een oud appartement dat, geloof het of niet, al 50 jaar niet was gerenoveerd. Niemand dacht eraan om het te kopen, maar het koppel van vandaag nam het risico.

Het besloeg 54 vierkante meter. Het bleek dat de fundering van het huis verzakt was, en nu verschilden de hoogte van de ramen wel 15 cm, en de hoogte van de plafonds kon op de ene plek 3,45 meter zijn, en op een andere 3,30 meter.

In het begin had het appartement een standaard indeling met twee kamers, een minikeuken en een aparte badkamer. Op dit moment zijn de afmetingen van de kamer veranderd: een keuken-woonkamer, een slaapkamer, een kinderkamer en een kleedkamer.

Na het ontmantelen van de oude decoratie werd de muur blootgesteld aan metselwerk met booggewelven. Ze besloten deze wit te schilderen. Bovendien werden ook enkele elementen van de Scandinavische stijl toegevoegd.

De nieuwe eigenaren zijn gewoon geobsedeerd door “oude” meubels die een bepaalde historische waarde en antiekheid uitstralen. Wat de keuken betreft, zijn de muren nu wit geschilderd, behalve รฉรฉn muur die bedekt is met interessant ontworpen tegels.

De ingang naar de badkamer bevindt zich in de woonkamer en een kleurrijke schuifdeur scheidt deze twee kamers. De ladekast en de spiegel hebben een Aziatische stijl omdat de eigenaren zich tijdens de renovatie sterk lieten inspireren door Aziatische motieven.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos