“Sociale media vs. realiteit!” Dit is hoe leeftijd en jaren de “Desperate Housewives” ster hebben veranderd

Als je Eva Longoria beschouwt als “een eeuwige schoonheid”, kijk dan eens naar haar achter de schermen en denk twee keer na! 😬🥱 De realiteit is een beetje teleurstellend! 😧💔 Camera’s hebben in het geheim de “Desperate Housewives” ster vastgelegd, wiens nieuwe schandalige foto’s je in dit artikel kunt zien! 👇

Eva Longoria is een van de meest opvallende, succesvolle en begeerlijke actrices die het best herinnerd wordt voor haar rol in “Desperate Housewives”. Elk optreden van de iconische filmster op de rode loper verdient onze speciale aandacht omdat al haar modekeuzes de hoogste lof krijgen.

De manier waarop Longoria er in het dagelijks leven uitziet, laat echter veel te wensen over. Je zou kunnen zeggen dat ze zelf een wanhopige huisvrouw is geworden. Haar dagelijkse garderobe en casual stijl ontnemen haar niet alleen haar charme, maar voegen ook onverzorgdheid en eenvoud toe aan haar imago.

Velen merken op dat het gezinsleven en moederschap haar geen goed hebben gedaan en dat ze er nu verre van op haar best uitziet. In 2016 trouwde Longoria met J. Baston en 2 jaar later verwelkomden de echtelieden hun zoon. Dit werd een nieuw hoofdstuk in haar leven.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos