“Meer een museum, geen huis!” De eigenaren openden de deuren van hun appartement uit 1880 en lieten iedereen sprakeloos achter

We durven te wedden dat niemand van jullie ooit zo’n fantastisch appartement heeft gezien! 🏀😍 Niemand heeft er ook maar een seconde over nagedacht om het te betreden, maar op het moment dat de eigenaren de binnenkant lieten zien, veranderde alles! πŸ˜‰πŸ‘ Mensen kunnen niet anders dan dromen van dit appartement! 🀩🫠 Bekijk de foto’s van het interieur in dit artikel! πŸ‘‡

Op het eerste gezicht is het een gewoon appartement met een typische ingang en een kleine tuin. Daarom was de binnenkant een grote verrassing voor iedereen. Telkens als mensen binnenkomen, kunnen ze het niet helpen om ervan te dromen om ook op zo’n fantastische plek te wonen.

Velen vinden woorden tekort schieten om te beschrijven hoe uniek en esthetisch mooi het is. Het appartement waar we het over hebben ligt op de vierde verdieping en dateert uit de jaren 1880. Hoewel het aanzienlijke veranderingen heeft ondergaan, heeft het nog steeds zijn historische waarde behouden.

De oppervlakte is alles bij elkaar 84 vierkante meter. Er zijn twee grote ramen met een prachtig uitzicht in de woonkamer met beige muren die perfect passen bij de deuren. Het meest interessante deel is de bak die “de ware schat van dit appartement” kan worden genoemd.

De keuken heeft een Scandinavisch interieur en elementen die een lust voor het oog zijn. Er zijn ook retro details en vintage accessoires die de sfeer nog unieker maken. Er zijn twee slaapkamers in dit appartement die beschikken over niet zo grote maar mooie balkons waar het niets anders dan een genot is om ’s ochtends van een kopje koffie te genieten.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos