“Een toekomstig supermodel groeit op!” Zo ziet de zoon van John Travolta en wijlen Kelly Preston eruit

Zijn vrouw negeerde de waarschuwingen van artsen en beviel van hun zoon op de leeftijd van 4️⃣7️⃣!👏 Het was in 2️⃣0️⃣1️⃣0️⃣ dat John Travolta’s familie Benjamin verwelkomde! 😍👨‍👩‍👦 Jaren zijn voorbijgegaan en hij is een kleine hartenbreker geworden! 🫠💘 Bekijk de exclusieve foto’s van de jongen in dit artikel en probeer niet verliefd te worden! 👇

Het was in 1989 tijdens de auditie voor de film “The Experts” dat J. Travolta en K. Preston hun eerste paden kruisten. Ze trouwden binnen twee jaar en mochten drie kinderen verwelkomen. Ze behoorden ongetwijfeld tot de meest duurzame en voorbeeldige koppels.

Travolta koesterde zijn rol als vader en deelde zijn overpeinzingen tijdens het filmen van “From Paris with Love” in 2002. Hij uitte de diepte van zijn gevoelens voor zijn kinderen, vooral Jett die tragisch genoeg op 14-jarige leeftijd overleed na een aanval die leidde tot een fataal ongeluk in de badkamer.

Hij was eerder gediagnosticeerd met de ziekte van Kawasaki toen hij twee jaar oud was, wat leidde tot slagaderlijke ontsteking en een verhoogd risico op hartcomplicaties. In 2000 werd hun dochter Ella geboren, die hun gezin uitbreidde en niets dan vreugde en geluk bracht.

Interessant genoeg werd Kelly opnieuw zwanger, maar al op 47-jarige leeftijd. Ze luisterde niet naar het advies van de artsen en waarschuwde vastbesloten om te bevallen. In 2010 verwelkomde de familie Benjamin en dat bracht een hernieuwd gevoel van doelgerichtheid en vreugde.

Zijn komst bracht rust en harmonie in het gezin. Er gebeurde echter nog een tragedie toen Kelly in 2017 overleed aan borstkanker. Travolta omarmde het alleenstaande ouderschap. Zo ziet Benjamin er vandaag uit!

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos