“Sterke familieliefde” Bradley Cooper nam zijn moeder mee naar de Oscaruitreiking, om zijn toewijding aan zijn familie te laten zien

Is Bradley Cooper een moederskindje? 😱 Waarom nam de acteur zijn 83-jarige moeder mee naar een populair evenement als de Oscars? Bekijk het artikel voor meer details 👇

De Oscaruitreiking is voorbij. Daarom is het tijd om alle opmerkelijke momenten van dat glamoureuze evenement te bespreken. De media staan ongetwijfeld vol met verhalen over “Oppenheimer” en dergelijke. Er is echter een mooi verhaal over Brad Cooper en zijn moeder dat je aandacht verdient.

Hoewel iedereen het heeft over zijn geheime relatie met Gigi Hadid, arriveerde de acteur op de ceremonie met zijn 83-jarige moeder, Gloria Campano.

Cooper droeg een zwart pak van Louis Vuitton. De aandacht van iedereen ging echter uit naar zijn lieftallige moeder. De verschijning van het koppel was hartverwarmend en schattig voor iedereen.

Sommige commentatoren vonden Cooper’s beslissing om met haar moeder te komen een zorgzame en vriendelijke zet. Mensen waren verrast door zijn toewijding aan zijn familiebanden. Toch waren er natuurlijk ook mensen die het gebaar niet leuk vonden en het “vreemd” en “raar” noemden.

Ondanks de haat die de acteur kreeg, bewonderde iedereen de unieke band tussen Cooper en zijn moeder en hun familiale liefde en respect. Sommige bronnen vermelden zelfs dat het niet de eerste keer is dat Cooper met zijn moeder verschijnt. De acteur probeert zijn moeder mee te nemen naar zoveel mogelijk gebeurtenissen in zijn leven. Cooper reist veel met zijn moeder en woont zelfs met haar in Los Angeles.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от People Magazine (@people)


Uiteindelijk herinnerde de verschijning van de moeder en de zoon iedereen aan het belang van sterke familiebanden en het waarderen van ouders.

Wat vind jij van dit verhaal? Zou jij je moeder meenemen naar zo’n evenement? Deel je gedachten met ons.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos