“Nu is ze onherkenbaar!” De chirurgen gaven deze vrouw met vreemde neus een compleet ander gezicht

Eindelijk creΓ«erden plastische chirurgen een wonder! πŸ‘©πŸ»β€βš•οΈπŸ’« Deze vrouw met een abnormale neus bracht haar dagen en nachten huilend door πŸ‘ƒπŸ»πŸ’§ Maar uiteindelijk gaven de artsen haar geluk en veranderden haar onherkenbaar πŸ‘πŸ»πŸ‘©πŸ»β€οΈ Foto’s na de operatie zullen je hier versteld doen staan πŸ‘‡πŸ»

Pauline was een charmant en lief kind dat nooit problemen had met haar uiterlijk. Alles veranderde echter toen ze moeder werd. De hormoonspiegels van Pauline veranderden en haar huid kreeg een problematisch uiterlijk. De vrouw probeerde vergrote poriΓ«n te bestrijden, maar niets gaf een goed resultaat. Na verloop van tijd verslechterde haar huidconditie en na haar tweede kind werd haar neus groter.

Pauline maakte moeilijke tijden door. Ze schaamde zich zelfs om naar buiten te gaan en voor haar man te verschijnen en bracht dagen en nachten door met tranen in haar ogen. Het gebrek aan financiΓ«le middelen voor de operatie maakte haar wens onbereikbaar. Al haar middelen gingen op aan de zorg voor haar gezin en haar huis. Toch schreef ze een brief en stuurde die naar de lokale televisie.

Na het lezen van een ontroerende brief van de organisatoren van het tv-programma, gaven ze haar toegang tot de beste cosmetologen en plastisch chirurgen. De artsen konden haar haar natuurlijke schoonheid teruggeven. Natuurlijk moest Pauline haar hormoonspiegels aanpassen om een herhaling van eerdere problemen te voorkomen. Het resultaat was dat de artsen Pauline geluk gaven door haar schoonheid te herstellen.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos