Dit is wat er gebeurde met de geadopteerde kinderen van Cruise en Kidman jaren na de scheiding van het Hollywoodkoppel

Het was 3๏ธโƒฃ0๏ธโƒฃ jaar geleden dat ze twee kinderen uit een weeshuis adopteerden! ๐Ÿฅน๐Ÿ˜ Hun liefde leefde echter niet lang! ๐Ÿ’”๐Ÿ˜ญ De Hollywood actrice vergat hen na de scheiding! ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ง De schatjes zijn groot geworden en de nieuwe foto’s vind je in dit artikel! ๐Ÿ‘‡

Ze behoorden tot de meest iconische, legendarische en spraakmakende koppels van de jaren 1990. Niets blijft echter eeuwig duren, zo ook hun liefde. Het is geen geheim meer dat de echtelieden geen biologische kinderen konden krijgen, dus adopteerden ze twee kinderen die niets dan vreugde en geluk brachten in hun huwelijksleven.

Toch veranderde Kidmans houding ten opzichte van hun kinderen kort na de scheiding radicaal. Ze leek hen te vergeten en gaf er niet meer om. Tom nam een veel grotere rol in hun opvoeding omdat hun moeder het altijd “druk” had met reizen en op de set staan.

Er wordt aangenomen dat de belangrijkste reden voor hun scheiding Cruise’s obsessie met Scientology is. Kidman hield daar helemaal niet van en wilde niet dat haar kinderen zich daar ook in zouden verdiepen. Nu zijn ze al volwassen en leven ze gescheiden van hun ouders.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos