“Als een zombie – huid en botten en bleke huid!” Hoe Joan Van Ark veranderd is, is niet iets voor bangeriken

Je kunt beter gaan zitten als je haar nieuwe foto’s ziet! Mannen noemden haar een van de meest begeerde actrices, maar zijn nu bang om naar haar te kijken! 🤐😬 Met niets dan huid en botten en een bleke huid bezorgt ze ons kippenvel! 😳 Ieders kaak viel open toen Ark’s nieuwe foto’s op het net verschenen, die je in dit artikel kunt zien! 👇

De carrièrehoogte en grote prestaties van J. Van Ark kunnen nauwelijks overschat worden. Niemand zal ontkennen dat het haar rol in “Knots Landing” was die haar acteercarrière naar een nieuw niveau bracht. Ze werd geboren in 1943 in New York City.

Al in haar vroege jaren wist ze dat ze in Hollywood thuishoorde. Haar leven veranderde radicaal toen ze het geluk had haar pad te kruisen met J. Harris die haar beïnvloedde om naar de Yale Drama School te gaan en een beurs te krijgen.

Ze is bekend om haar rol in “Temperature’s Rising”, “Days of Our Lives” en “Spider-Woman”. Ze verscheen in een aantal andere series waaronder “The Restless” waar ze Gloria Fisher speelde.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos