“Onmogelijk om niet verliefd te worden!” Dit is wat een schoonheid Bellucci’s en Cassel’s oudste dochter is geworden

Mensen noemen Bellucci’s dochter een toekomstig supermodel en daar is eigenlijk een reden voor! 😮💘 Deva vergat weer eens dat ze een mens was en toonde haar hemelse schoonheid! 🥹💘 Niemand kan naar dit meisje kijken zonder stapelverliefd op haar te worden! 🫠 Je vindt de recente fotosessie van het celebritykind in dit artikel! 👇

Toen de oudste dochter van Bellucci en Cassel 14 was, werd al duidelijk dat ze binnenkort zelfs haar iconische moeder zou overtreffen en een supermodel zou worden. Deva is volwassen geworden en heeft zich op het modellenwerk gestort. Het jonge meisje sierde de cover van toptijdschriften en werd een van de meest gevraagde figuren.

Hoewel ze niet vaak op de catwalk staat, zie je haar onaardse charme en allure zelfs in haar dagelijks leven. Als we kijken naar haar recente fotoshoot, dan zien we dat ze er nog steeds onvergelijkbaar mooi uitzag en het onmogelijk maakte om onze ogen tenminste voor een seconde van haar af te houden.

Deva gaf haar voorkeur aan denim jeans, een zwart satijnen shirt met een open schouder en een stijlvolle jas van dezelfde kleur. Haar betoverende ogen, prachtige krullende haar en zorgvuldig gekozen sieraden ontsnapten aan niemands speciale aandacht.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos