“In verleidelijke hold-ups, met haar benen uit elkaar!” Nicole Kidman siert de cover van het Franse tijdschrift Elle

Kidman die halfnaakt poseert met de benen uit elkaar is iets wat getrouwde mannen niet mogen zien! πŸ€€β€οΈβ€πŸ”₯ Geen wonder dat zelfs Cruise stapelverliefd op haar was! πŸ˜πŸ’˜ De Hollywood actrice heeft een van de meest verleidelijke fotoshoots op het net staan die je in dit artikel kunt zien! πŸ‘‡

Het valt niet te ontkennen dat N. Kidman een van de meest begeerde, veelgevraagde en uitmuntende filmsterren is met een ongekende schoonheid en allure. Niemand zal ontkennen dat haar vrouwelijkheid en unieke charme onovertroffen zijn en elke man op het eerste gezicht verliefd kunnen maken.

Onlangs sierde Kidman de cover van Elle magazine en de foto’s gingen meteen viral. Het werd moeilijk te geloven dat een 56-jarige vrouw er zo prachtig en onberispelijk uit kan zien. De fotoshoot werd vastgelegd door Nicola Formichetti die ook met Lady Gaga en andere sterren heeft gewerkt en kan bogen op waardevolle ervaring.

Ze showde een reeks unieke outfits van luxemerken, waaronder een gedurfd ensemble van Dolce en Gabbana in combinatie met Cartier-juwelen die haar onaardse charme benadrukten en weinig ruimte lieten voor verbeelding. Je zou kunnen zeggen dat Kidman er op haar best en onovertroffen uitzag.

Het is vermeldenswaard dat ze een voorvechtster is geweest voor vrouwen in films door haar betrokkenheid bij projecten als “Fatal Temptation” en “Experts”. Ze heeft ook meerdere nominaties ontvangen die haar ongelooflijke carriΓ¨represtaties weerspiegelen.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos