“Gefeliciteerd, BU!” De manier waarop Moore Willis feliciteerde met zijn verjaardag deed ieders hart smelten

Ze feliciteert Willis met zijn verjaardag en deelt archieffoto’s die niemand van jullie eerder heeft gezien! 📷🤫 De actrice en hun dochter brachten de volgers tot tranen met hun hartverwarmende woorden! 🥹😥 Laten we bidden voor een snel herstel van de acteur! 🙏💔 Kijk hoe de familie hem feliciteerde in dit artikel! 👇

Zo feliciteerde ze haar ex-man, een actiefilmster,

“Gefeliciteerd, BU! We houden van je en zijn zo dankbaar”.

De uitmuntende filmster postte een van de recente foto’s van Willis, die nu vecht tegen afasie en volgens betrouwbare bronnen nog maar weinig tijd heeft. Ze heeft ook een hartverwarmende archieffoto op sociale media geplaatst waarop Willis te zien is die hun dochtertje zachtjes vasthoudt.

Dit is wat Rumer Willis, een van hun drie dochters, aan de verjaardagspost toevoegde: “Jou als papa hebben is het beste wat ik me had kunnen wensen. Ik ben dankbaar voor je vriendelijkheid, je speelse geest en je liefdevolle hart. Lou is dol op je. Gelukkige verjaardag, papa”.

Ter herinnering: de ex-echtelieden waren 13 jaar getrouwd totdat ze in 2000 officieel hun scheiding aankondigden. In 2009 hervatte Willis zijn liefdesleven en trouwde met Emma Heming met wie hij nu twee dochters heeft.

Het moet gezegd worden dat haar huidige vrouw 23 jaar jonger is dan de iconische actiefilmster, maar dat weerhoudt hen er niet van om een gelukkig en harmonieus gezin te zijn.

De betrokken familie deelt vaak het laatste nieuws over de toestand van de legendarische acteur. Helaas gaat de kwaal steeds verder vooruit en heeft nu al zijn tol geëist van de filmlegende.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos