Noem mijn dochter “zij”! Lopez’ dochter onthult haar nieuwe korte kapsel en jongensachtige imago

Lopez kan niet eens haar ogen optrekken uit schaamte als ze bij haar “dochter” is! Camera’s legden stiekem de verwarde ster vast naast haar erfgename die weigert een meisje te zijn! 🧐😮 Emme werd gespot met een kort kapsel en in jongensachtige kleren waarvan je de recente foto’s in dit artikel kunt vinden! 👇

In 2008 verwelkomde ze samen met haar ex-man M. Anthony een tweeling. Er zijn 15 jaar voorbij gegaan en het leven en het uiterlijk van haar kinderen staan nog steeds in het middelpunt van de belangstelling. Mensen besteden veel meer aandacht aan tiener Emme.

De keuze van het meisje valt vaak op jongensachtige outfits bestaande uit losse T-shirts, shorts en petjes. Ze heeft ook een nieuw kapsel dat aangeeft dat ze op dit moment in haar zelfontdekkingsreis zit. Stel je de verbazing van de fans eens voor toen Lopez vroeg om Emme “ze” te noemen en niet “zij”!

“Waar zijn mama’s genen?”, “De wereld is op zijn kop gezet”, “Wacht even en je zult haar heel anders zien!”, “Wees stil! Ze heeft geluk dat ze een keuze heeft”, “Wat is er aan de hand met de kinderen van onze generatie?”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos