“In een rolstoel, helemaal in het zwart!” Dit is wat er gebeurde met de vrouw die het hart van John Lennon stal

Lennon zou het verschrikkelijk vinden om zijn muze op de recente foto’s te zien! πŸ₯ΆπŸ˜¬ Paparazzi legden de partner van de oprichter van “The Beatles” vast en maakten furore bij de fans! πŸŽ₯🀯 Yoko is al 9️⃣0️⃣ en is onherkenbaar oud geworden! πŸ‘©β€πŸ¦°βž‘οΈπŸ‘΅ Zie hoe ze er nu uitziet in dit artikel! πŸ‘‡

Een van de muzieklegendes en zijn partner waren al meer dan tien jaar onafscheidelijk. Niets anders dan het overlijden van het idool kon hen uit elkaar drijven. Zoals de oprichter van “The Beatles” zei, deelden hij en Yoko één en dezelfde ziel.

Geloof het of niet, maar Yoko is al 90 geworden en onherkenbaar veranderd. Fotojournalisten hebben het moment niet gemist en filmden haar in het openbaar in een rolstoel. De schandalige paparazzi-kiekjes gingen meteen viral en wekten ieders interesse.

“En wat vond hij in haar?”, “Mensen noemen de Japanse vrouwen leeftijdloos en daar is eigenlijk een reden voor”, “Wat zou hij denken als hij haar nu kon zien? Interessant.”, “Ze ziet er eigenlijk goed uit voor een 90-jarige vrouw. Waar hebben deze mensen het over?”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos