“Echte Hachiko is hier!” Exclusieve foto’s van de hond die wacht op zijn baasje laten iedereen hartverscheurend achter

Deze film brak de harten van miljoenen mensen, maar niet iedereen weet dat hij gebaseerd is op een waargebeurd verhaal! 💔😭 Hier zijn exclusieve foto’s van de beroemde hond die op de man wachtte! 📷🧐 Wat was hij geduldig en trouw! 🤧😫 Bekijk de zeldzame foto’s in dit artikel en probeer geen traan te laten! 👇

De meesten van jullie hebben deze film gezien die iedereen heeft geraakt en voor altijd heeft getekend. Lang niet alle kijkers weten echter dat de hond echt was en dat de film gebaseerd was op een waargebeurd verhaal.

Hij werd geadopteerd door professor Hidesaburo Ueno. Het kleine gezin woonde in Tokio en hij wachtte elke dag op hem. Op een dag kwam hij gewoon niet omdat hij was overleden, maar de hond bleef op hem wachten.

Het was in 1925 dat zijn baasje zijn arme huisdier niet meer alleen achterliet. Al snel begon de hele wereld over Hachi te praten en alle artikelen begonnen over hem te schrijven.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos