“De reïncarnatie van Jackson of toeval?” Hoe de dochter van King of Pop er nu uitziet verdient onze aandacht

Jacksons dochter heeft zich onlangs laten zien en iedereen zegt hetzelfde! 😲🫢 De fans kunnen het niet ongezien laten! 🫣 De enige erfgename van King of Pop blijkt een kopie van haar legendarische vader te zijn! 😮🤩 Kleine Paris is groot geworden waarvan je de recente foto’s in dit artikel kunt zien! 👇

Geloof het of niet, maar de dochter van M. Jackson is al volwassen en 25 jaar geworden. Het is verbazingwekkend hoe snel de tijd vliegt en niets en niemand blijft hetzelfde. De King of Pop had een dochter die ongelooflijk veel op haar overleden iconische vader leek.

Het muziekicoon deed er alles aan om zijn kinderen koste wat het kost te beschermen. Hij wilde niet dat ze constant in de schijnwerpers stonden en daarom hield hij ze verborgen voor het publiek en bewaarde hij hun privacy. Tegenwoordig treedt Paris in de voetsporen van haar vader.

“Ik zie Jackson in haar ogen”, “Hebben we te maken met zijn reïncarnatie of wat?”, “Papa zou trots op je zijn!”, “Een van de meest opvallende en unieke celebritykinderen, dat is zeker!”, “Ze maakt het onmogelijk om onze ogen van haar af te houden”.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Журнал «Лиза» (@lisa_magazine)

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos