“Hij heeft gewoon een groot hoofd” Paris Hilton praat over de ongewone hoofdomvang van zijn zoon en geeft antwoord op de negatieve commentaren

Waarom zijn mensen zo geschokt door de nieuwe foto’s van Paris Hilton van het enorme hoofd van haar zoon? 👶😱 Hoe verklaart de actrice de vreemde grootte van het hoofd van haar zoon? 😳 Bekijk de schokkende details hieronder 👇

Roem en aandacht brengen plezierige aspecten met zich mee, zoals rijkdom en populaire evenementen, maar ze stellen individuen ook bloot aan kritiek en haat, zoals Paris Hilton in haar openbare leven heeft ervaren.

Onlangs hebben mensen negatieve opmerkingen gemaakt over Paris’ 9 maanden oude zoon, Phoenix Barron, over zijn hoofdomtrek.

Ondanks haar gebruikelijke zelfvertrouwen, aarzelde Paris niet om haar kind te verdedigen tegen deze kwetsende opmerkingen op sociale media.

Paris en Carter Reum werden eerder dit jaar ouders van hun eerste kind samen, Phoenix, via draagmoederschap en breidden hun gezin uit met Carter’s dochter Evie uit een eerdere relatie. Ze omarmen de uitdagingen en geneugten van het ouderschap en volgen dit nieuwe hoofdstuk met enorme liefde en toewijding.

Tijdens een recente reis naar New York deelde Paris een foto van zichzelf terwijl ze haar zoon wiegt. De commentaren onder het bericht stonden echter vol met kwetsende opmerkingen over de grootte van Phoenix’ hoofd.

Gebruikers gaven commentaar met dingen als “Man heeft veel gedachten daarboven” en “Ik heb gehoord dat deze baby in een lab is gemaakt. En ze heeft het niet gedragen” naast andere negatieve gedachten van verschillende individuen.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Paris Hilton (@parishilton)


Paris uitte haar frustratie toen ze reageerde op de onterechte kritiek. Ze stelt dat er natuurlijk zieke mensen op de wereld zijn. Haar zoon is echter perfect en gezond voor haar.

Ze vertelde verder dat haar ouders geobsedeerd zijn door hun kleinzoon. De actrice is haar moeder dankbaar dat ze haar altijd steunt en advies geeft als dat nodig is.

Deze recente gebeurtenis benadrukt het feit dat zelfs beroemdheden kwetsbaar zijn voor online kritiek en haat. Kritiek en negativiteit zouden nooit op kinderen gericht moeten zijn, maar Paris’ bereidheid om de kwaadaardige trollen te confronteren laat haar onvoorwaardelijke liefde voor haar zoon zien.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos