“De reis van een alleenstaande moeder” Een warm huis maken van een grote metalen doos alleen

Een alleenstaande moeder bouwde een huis van een zeecontainer! 😱 Hoe dwongen financiële problemen haar om een creatieve oplossing voor haar problemen te vinden? 😍😳 Hoe heeft ze het huis alleen gebouwd? 🏡 Bekijk de details van dit unieke verhaal hieronder 👇

Lulu, een alleenstaande moeder, vond troost en een nieuwe start in de eenvoudige levensstijl van een tiny home en begon ook meer tijd door te brengen met haar dochter.

Deze volgende fase ging niet alleen over het veiligstellen van een plek om te wonen, maar ook over het creëren van een levensstijl die haar meer mogelijkheden gaf om bij haar dochter te zijn.

Toen ze moest verhuizen, opperde een vriend een dapper idee: haar eigen huis bouwen.

Hoewel ze een beetje nerveus was over de kleine ruimte, koos ze toch voor een zeecontainer, omdat ze het als een kans zag.

Ze zocht op stortplaatsen en andere onverwachte plaatsen naar bouwmaterialen en verzamelde wat ze nodig had, zoals ramen, deuren en vloeren.

In een paar maanden tijd deed ze de hele bouw zelf, van skeletbouw tot isolatie en loodgieterswerk.

Ondanks de uitdagingen is ze erin geslaagd om een comfortabele leefruimte van 160 vierkante meter te ontwerpen met alles wat ze nodig had voor het dagelijks leven.

Lulu viert de onmiddellijke voordelen van het wonen in een container en benadrukt hoe snel ze erin kon trekken na de voltooiing van de bouw.

Het huis heeft een badkamer met een charmant ouderwets bad, wastafel en toilet. Bovendien wordt het verwarmd door een campingboiler op propaangas.

Toen Lulu’s gezin groeide, breidde ze hun woonruimte uit door nog een deel op een dieplader te bouwen. Het ziet eruit als een chique schuur met veel ramen.

Deze nieuwe ruimte heeft Lulu’s bed en een vide voor haar dochter. Het is ontworpen om veel natuurlijk licht binnen te laten en biedt uitzicht op de nachtelijke hemel.

Lulu’s creativiteit valt op door de manier waarop ze bouwmaterialen vindt en schatten ontdekt op plekken waar de meeste mensen niet zouden denken om te kijken.

Haar vindingrijkheid komt naar voren in haar benadering van het vinden van bouwmaterialen, een vaardigheid die ze heeft geleerd door haar bescheiden opvoeding in Argentinië.

“Als je weinig geld hebt, moet je buiten de gebaande paden denken,” zegt ze, terwijl ze haar slimheid toont.

Het bouwen van haar huis kostte Lulu maar zo’n $4.000, maar ze denkt dat het het waard was voor een eenvoudiger leven.

Ze denkt veel na over hoe we spullen verzamelen en het gevoel hebben dat het ons definieert. “We lenen al deze spullen gewoon,” zegt ze.

In de toekomst wil Lulu haar huis nog mooier maken. Ze is van plan om nog een slaapkamer toe te voegen en ook een serre die aansluit op de keuken en het woongedeelte. Zo kan haar dochter eindelijk haar eigen privéruimte hebben.

Lulu’s beslissingen staan echter in het teken van tijd doorbrengen met haar dochter. Dat vindt ze belangrijker dan een groot huis of veel werken. “Ik wilde niet de hele tijd werken om de huur te betalen”, zegt ze. Soms klaagt haar dochter wel eens. Maar Lulu weet dat ze door hun keuzes meer tijd samen hebben doorgebracht.

Bekijk de volledige rondleiding door haar ongelooflijke huis in de video hieronder.

Vergeet het niet te delen met je vrienden en familie.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos