“Het lelijkste meisje ter wereld is volwassen geworden!” Het ongelooflijke levensverhaal van Lizzie Velasquez zal niemand onverschillig laten

Niemand kwam naar het verjaardagsfeestje van dit meisje en noemde haar “de lelijkste van allemaal”, maar ze groeide op en inspireert nu miljoenen! 😮🤩 De hele wereld sprak over het te vroeg geboren meisje met een van de zeldzaamste syndromen ter wereld! 🤯🧐 Er zijn jaren voorbij gegaan en Lizzie is al opgegroeid. Je vindt haar recente foto’s in dit artikel! 👇

Het artikel van vandaag gaat over het leven en de carrière van Lizzie Velasquez. Velen van jullie kennen haar als “het lelijkste meisje op aarde” vanwege haar aparte uiterlijk en extreme slankheid. Lang niet iedereen kent echter het volledige verhaal achter haar unieke “imago”.

Ze werd te vroeg geboren met het zeldzame syndroom Wiedemann-Rautenstrauch. Lange tijd was ze niet in staat om aan te komen en moest ze om de 10 minuten gevoed worden. Vanaf de eerste dagen van haar leven was Lizzie anders dan al haar leeftijdsgenootjes. Niemand kwam ooit naar haar verjaardagsfeestjes en miste de kans om haar “lelijk” en “ongewenst” te noemen.

Inmiddels zijn we 20 jaar verder en is Lizzie volwassen. Ze begon motiverende video’s te filmen en deel te nemen aan TED talks die miljoenen mensen over de hele wereld inspireren. Momenteel volgen meer dan 100 duizend mensen haar actief.

“Mooi van binnen en van buiten!”, “Wees stil! Slechts weinigen hebben zo’n groot hart!”, “Ze is de meest genereuze en intelligente persoonlijkheid die ik ooit in mijn leven heb gekend”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos