“De tijd spaart niemand!” De manier waarop Oded Fehr als Medjai uit “The Mummy” is veranderd, haalt de krantenkoppen

Kun jij je Medjai leider uit “The Mummy” herinneren? 🤔 Dit is het moment waarop nostalgie anders toeslaat! Het iconische personage werd vertolkt door Oded Fehr! 👏🤩 De jaren zijn voorbij gegaan en de acteur lijkt onherkenbaar met grijs haar en rimpels! 🧔‍♂️➡️👴 Bekijk zijn recente foto’s in dit artikel! 👇

Wie de geweldige film “The Mummy” heeft gezien, herinnert zich vast en zeker leider Medjai, het personage dat miljoenen kijkers in de ban hield en de geschiedenis van de cinematografie inging. Medjai werd gespeeld door Oded Fehr, wiens carrière na deze legendarische rol naar een hoger niveau werd getild.

Nu is de prominente filmster al 52 jaar oud en vertoont ze volledig grijs haar en leeftijdsgebonden diepe rimpels. De voormalige knappe brunette is lang niet meer dezelfde. Fehr’s huidige look lokte reacties uit en werd het onderwerp van discussies.

Het resulteerde in gemengde meningen. Sommigen vonden hem nog steeds knap en aantrekkelijk zonder de kracht van de tijd te ontkennen, terwijl anderen de opvallende filmster niet eens herkenden op zijn laatste foto’s. Al met al wensten mensen hem nog een lang en gelukkig leven toe.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Oded Fehr (@fehr.oded)

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos