“Ze is verouderd als wijn!” Barbara Eden verschijnt in het openbaar en iedereen controleert haar leeftijd dubbel

Mensen noemden Eden een van de meest begeerlijke actrices, maar kijk nu naar haar en probeer niet verbaasd te zijn! 🧐😱 Zo hebben de jaren haar veranderd! 😬😓 Ze is al in de 90, kun je dat geloven? 🤐🤨 Iedereen zegt hetzelfde na haar recente uitje waarvan je de foto’s in dit artikel kunt zien! 👇

Het is onnodig om te zeggen dat ouder worden voor ons allemaal is en dat het een onvermijdelijk deel van ons leven is. Het is essentieel om onszelf te leren accepteren en natuurlijke schoonheid te omarmen. Het artikel van vandaag gaat over een van de iconische actrices die ouder is geworden als wijn.


Geboren in Tucson, Arizona, verhuisde ze na de scheiding van haar ouders naar San Francisco. Daar begon ze aan een carrière in de muziek. Ze herinnert zich haar moeder die haar aanraadde om ook acteren te gaan studeren omdat ze zag dat het meisje geen woord meende van wat ze zong.


Haar debuut was in The Johnny Carson Show, maar niemand zal ontkennen dat het haar rol in “I Dream of Jeannie” was die haar carrière naar een heel nieuw niveau bracht. Geloof het of niet, maar ze heeft in 55 films gespeeld.

Nu, in de 90, is ze nog steeds enthousiast en sociaal actief. Haar recente optreden liet een sterke indruk achter op iedereen die haar “een tijdloos icoon” noemde.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos