“Tijd om te stoppen met het dragen van bikini’s!” Hoe Donatella Versace eruit ziet in bikini levert gemengde reacties op

Bereid je voor op afschuw als je Donatella Versace in bikini ziet! πŸ‘™πŸ–οΈ Dit is iets wat NIET voor mensen met een zwak hart is! Het mode-icoon toonde haar halfnaakte lichaam en maakte furore onder de fans! 😱😬 Bekijk foto’s van het bikinilichaam van de iconische ster in dit artikel! πŸ‘‡

De naam Donatella Versace is wereldwijd bekend als die van een van de grootste mode-iconen. Haar grote bijdrage, ongelooflijke talent en hoge professionaliteit kunnen nauwelijks overschat worden. Toch zal niemand ontkennen dat ze zichzelf heeft “verwend” met talloze cosmetische ingrepen.

Onlangs lieten nieuwsgierige paparazzi de kans niet voorbijgaan om de beroemdheid op haar vakantie vast te leggen en een enorme indruk te maken onder haar bewonderaars en supporters. Versace koos voor een tweedelig badpak dat letterlijk geen ruimte voor verbeelding liet.

“Hoe kunnen we dit niet zien?”, “Zwakke mensen kunnen dit beter niet zien!”, “Het gezicht komt niet overeen met het lichaam”, “Het duurde even voordat ik haar herkende!”, “Tijd om te stoppen met het dragen van badpakken!”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos