“Over trauma’s en emotionele onrust!” Wynonna Judd’s laatste optreden wekte bezorgdheid bij de fans

Mensen merkten iets ongewoons op tijdens Judd’s concert en iedereen zegt hetzelfde! 🤨🧐 De artieste vertelt openhartig over het verlies van haar moeder aan een mentale ziekte en ziet er onherkenbaar uit in de ogen van haar fans! 😢😫 Voor meer – zie het artikel! 👇

Er is bijna niemand die W. Ellen Judd niet kent, een bekende, succesvolle en veelgevraagde countryzangeres. Haar optreden bij de Grand Ole Opry leidde tot reacties en discussies. Het veroorzaakte controverse.

De manier waarop Judd als 59-jarige vrouw op het podium stond, fascineerde iedereen daar. Haar adembenemende optreden, weergaloze charisma en tijdloos mooie uiterlijk verrasten iedereen aangenaam en maakten haar de koningin van het evenement.

De fans merkten echter iets vreemds op tijdens haar laatste optreden van “No One Else on Earth”. Haar ongewone energieke houding riep wat vragen op. Haar uiterlijk en gezondheidstoestand baarden zorgen. Sommigen lieten de kans niet voorbijgaan om haar te beoordelen, terwijl anderen zich zorgen begonnen te maken over haar fysieke welzijn.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Grand Ole Opry (@opry)


Bovendien zorgde haar optreden bij de CMA Awards eerder, waar ze optrad met Jelly Roll, ervoor dat de fans zich nog meer zorgen over haar maakten en hun bezorgdheid benadrukten. Voor degenen die het niet weten, Judd verloor haar moeder aan een mentale ziekte in 2022, wat niet onopgemerkt bleef.

Bovendien heeft ze ook gezondheidsproblemen gehad, waaronder een ernstig geval van hoogtevrees. Dit heeft duizenden mensen sympathie, aanmoediging en onwrikbare steun opgeleverd.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos