Niemand gaf een tweede gedachte aan dit miserabele appartement totdat de familie het een geweldige make-over gaf

Mijn man en ik waren ons oude appartement spuugzat, dus we lieten er geen gras over groeien en gingen aan de slag! 💪😏Niemand gelooft dat dit hetzelfde huis is! 🤫 Iedereen viel met zijn mond open toen we het eindresultaat lieten zien, dat je in dit artikel kunt vinden! 👇

Toen de familieleden van de helden van vandaag het appartement zagen dat het stel had gekocht, lachten ze allemaal hardop en geloofden ze niet dat ze het er nog beter uit konden laten zien. Ondanks hun ongeloof en spot besloot de familie geen tijd te verliezen en gaf het een fantastische make-over.

De oorspronkelijke staat liet veel te wensen over, dus was het nodig om een binnenhuisarchitect in te huren die hen naar het juiste pad zou leiden. Allereerst werden de verouderde gevelmaterialen ontmanteld. Hun doel was om van deze plek een stijlvol en comfortabel appartement te maken.

Er kwam een goedkope parketplank op de vloer en de muren werden wit geschilderd, op één na die nu een rijke blauwe tint heeft. Dit voegde nog meer charme toe en werd een van de opvallende en onderscheidende delen van het interieur.

Er is een hoek voor de tv naast die muur. Hier staat ook een grote comfortabele bank. Er is ook een ruime kledingkast met spiegeldeuren die de ruimte optisch groter en lichter maken.

De keuken is onderdeel geworden van de woonkamer. Hier is de vloer gelegd met grote, lichtgekleurde tegels. Een grote koelkast werd geïnstalleerd op de plaats van de voormalige gang. Over de keukenset gesproken, de bovenste kasten zijn in witte tinten, terwijl de onderste in donkergrijs zijn.

Voorbij de ingang van de slaapkamer is een groot podium met een slaapgedeelte waarin extra opbergruimte is ingebouwd. Een deel van de kamer is toegewezen aan een kleedkamer. De badkamer onderging ook grote veranderingen en verdient onze speciale aandacht.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos