“Jeugdtrauma’s en armoede!” Van deze onthutsende details over Michael J. Fox zijn maar weinigen op de hoogte

Hij bracht zijn jeugd door in de marge en werd opgevoed door vuilnisbakken! 😢💔Jaren gingen voorbij, de jongen groeide op en werd een legendarische acteur! 😮👏 Laten we eens wat dieper ingaan op het vroege leven en de uitdagende jeugd van J. Fox! 🤔🧐 Wees klaar om de ster van een andere kant te ontdekken in dit artikel! 👇


Naast M. J. Fox’ strijd als volwassene tegen de ziekte van Parkinson en andere gezondheidsproblemen, weten maar weinigen dat zijn kindertijd en opvoeding ook vol uitdagingen en onzekerheden zaten. Zijn pad om een wereldberoemde actrice te worden was helemaal niet gladjes.


Om te zeggen dat zijn jeugd niet de meest zorgeloze was, is niets te zeggen. Hij werd geboren op 9 juni 1961 in Edmonton, Canada, en moest vaak verhuizen omdat zijn vader bij de Canadese strijdkrachten zat.


Sinds zijn vroege jaren beschouwde hij acteren als zijn ware roeping. Zijn theateroptredens leidden hem naar een sitcom van de Canadian Broadcasting Corporation genaamd Leo and Me. Hij was pas 17 toen hij begon met acteren in Los Angeles.

Zijn ouders waren altijd zijn grootste supporters die hem aanmoedigden om zijn doelen na te streven en alles te doen wat zijn hartje begeerde. Het gebrek aan geld en kansen liet echter een stempel op hem drukken. “Ik leidde een marginaal leven. Ik was achttien zonder geld, zonder connecties”.

Zijn optreden in “Family Ties” bracht zijn carrière op een heel nieuw niveau en al snel werd hij een van de populairste en succesvolste tv-figuren. Ook deze rol is opmerkelijk en kreeg veel lof van de critici.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos