“Een toekomstige hartenbreker!” Hoe Al Pacino’s partner en kleine erfgenaam eruit zien, haalt de krantenkoppen

Al Pacino liet zijn zoon zien die hij op zijn 83e verwelkomde en bestormde het netwerk! 🧐😮 Een 29-jarig meisje was degene met wie hij het ouderschap opnieuw omarmde! 🤩 Hoe zien de jonge vriendin en het schattige kind van de filmlegende eruit? 🤔 Bekijk meer in dit artikel! 👇

De verhalen dat de legendarische acteur voor de vierde keer vader werd, waren helemaal waar. De moeder werd een jong meisje genaamd Noor die hem nog één keer het ouderschap liet omarmen. De relatie tussen deze twee houdt nooit op de publieke belangstelling te wekken.

Ondanks de overtuiging van veel netwerkgebruikers dat Noor zijn wettelijke partner zou worden, lukte dat niet. Hoe dan ook, de cultacteur accepteert zijn rol als vader en doet alles voor zijn kind. Hij helpt ze financieel en doet alles voor hun welzijn.

“Een zoon van Pacino hebben? Wat is het als het geen droom is?”, “Er groeit een toekomstig supermodel op”, “De genen van papa hebben hun werk gedaan!”, “Nog een paar jaar en hij zal de harten van vrouwen stelen, net als zijn vader”, “Schattigheid ten top!”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos