Familie erft een oude boerderij van hun voorouders en maakt er het mooiste tiny house van dat je ooit hebt gezien

Anderen zouden deze oude boerderij achterlaten, maar ik had andere plannen! ๐Ÿ˜‰๐Ÿ’ช Ik erfde het van mijn betovergrootvader en dit is wat ik deed! ๐Ÿ˜ฏ๐Ÿง Geloof het of niet, het dateerde uit de jaren 1860! ๐Ÿซฃ Het kostte me 4 jaar om er een geweldig huis van te maken waar iedereen nu van droomt! ๐Ÿซ ๐Ÿ˜ Bekijk meer in dit artikel! ๐Ÿ‘‡

Het hoeft geen betoog dat niet alle huizen huizen zijn. Een huis betekent alleen een structuur, terwijl thuis gevuld is met familiewarmte en mooie herinneringen. Het artikel van vandaag gaat over Peter Larson die een oude boerderij uit 1860 erfde van zijn betovergrootvader.

Het huis stond leeg sinds 1977, toen zijn grootvader overleed. Het werd al op het eerste gezicht duidelijk dat het dringend een verbouwing nodig had en niet meer bruikbaar was. Peter kon het gewoonweg niet aan zijn lot overlaten en begon zijn ziel en zaligheid erin te leggen om het weer tot leven te brengen.

Peter redde de eerste stenen. In die tijd werden huizen gebouwd op mortel, gemaakt van kalk en zand. Je zou kunnen zeggen dat dit lang niet de meest betrouwbare keuze was. Voor de wederopbouw waren geen zware machines en veel ingehuurde arbeiders nodig.

Het kostte de familie maar liefst 4 jaar om de renovatie te voltooien en uiteindelijk het mooiste huis ooit te krijgen.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos