Niemand dacht eraan om dit verlaten betonnen gebouw te kopen, totdat een gezin er potentieel in zag

Mijn vrouw en ik gaven een kans aan een vervallen appartement en maakten er een huis van waar we altijd al van gedroomd hadden! 🤩👏 Zelfs onze vrienden en familieleden lachten ons uit, maar we overtroffen hun verwachtingen! 😉💪 Bekijk de fenomenale transformatie van deze leegstaande plek in een luxe appartement in dit artikel! 👇

De eigenaars van dit “appartement” besloten om het te veranderen volgens hun stijl en voorkeuren. Aanvankelijk was het helemaal leeg en leek het op een betonnen “doos”. De staat liet veel te wensen over, maar de echtelieden hoopten er het beste van en gingen snel aan de slag.

Dankzij de balk is de keuken gescheiden van de woonkamer. Tegelijkertijd werd de kleine kamer één geheel door het gebruik van dezelfde kleuren bekleding. In de keuken verscheen een miniatuur eethoek. Het meubilair werd heel handig geplaatst dankzij de ongebruikelijke indeling.

De keuken is nu ingericht met lichte en glanzende gevels die de kamer meer licht geven. Het steekt fel af tegen de achtergrond van een crèmekleurige keuken.

Wat de slaapkamer betreft, deze werd beschouwd als de ruimste en luchtigste kamer in het hele appartement. Ze verborgen de kledingkast achter de spiegelschuifdeur van de inbouwkast.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos