Iedereen oordeelde over het echtpaar dat een watertoren kocht maar ervan begon te dromen om daar te gaan wonen na de transformatie

We negeerden iedereen en kochten een vervallen watertoren! 😮💪De eindresultaten bestormden het internet! 🤩🤯 Niemand dacht er nog aan, maar nu droomt iedereen ervan om er te wonen! 😉👍 Bekijk in dit artikel hoe we een verwaarloosde watertoren veranderden in een prachtige plek om te wonen! 👇

Patrick, een architect, is altijd al gepassioneerd geweest door oude gebouwen, vooral watertorens. Als een gewone jongen die opgroeide in België, kon hij zich voorstellen hoe het zou zijn om in dergelijke constructies te wonen. Het was een van zijn fantasieën uit zijn kindertijd die hij in werkelijkheid kon omzetten.

Toen hij al volwassen was, kochten zijn partner en hij een toren en planden om die om te bouwen tot hun droomhuis. Op het moment dat ze een vervallen watertoren net buiten Brussel tegenkwamen, wist Patrick dat dit “de ware” was.

Hij stond al tientallen jaren leeg. Patrick was bereid om 43 000 dollar te betalen voor de plek, maar voordat ze aan de slag konden, moesten ze toestemming krijgen van het land. Het kostte hen 7 jaar om de toestemming te krijgen en 5 jaar om de reconstructie te voltooien. Het hele proces duurde dus 12 jaar.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos