“Ze is verouderd als een goede wijn!” Helen Hunt’s recente applaus op sociale media verdient onze speciale aandacht

Hunt toonde zich op haar 60e zonder een vleugje cosmetica en iedereen checkte haar leeftijd dubbel! 😮😍 Zo ziet elegant ouder worden eruit! 😉🤩 De actrice lijkt “vast” te zitten in haar 30er jaren! 🤭 Bekijk in dit artikel hoe ze er nu uitziet en leeft! 👇

Hunt is een van de meest succesvolle en lovenswaardige actrices die natuurlijk ouder worden omarmt en niet streeft naar eeuwige schoonheid en jeugd zoals veel van haar co-sterren en collega’s. Ze beschouwt ouder worden als een natuurlijk onderdeel van het leven. Ze beschouwt ouder worden als een natuurlijk onderdeel van ieders leven en weigert zich te laten “beïnvloeden” door Hollywood-glamour.

Haar druilerige carrière duurt al vier decennia en haar belangrijke bijdrage aan de industrie kan nauwelijks worden overschat. Helen heeft vele prijzen en nominaties verdiend die ongetwijfeld allemaal welverdiend waren.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Helen Hunt (@helenhunt)


De manier waarop ze er nu uitziet is gewoonweg verbazingwekkend. Naast haar authenticiteit en veerkracht is ze waardig en gracieus oud geworden. Op haar 60e en zelfs zonder make-up ziet ze er beter uit dan de meeste van haar leeftijdsgenoten. Ze blijft nog steeds de grootste inspiratie voor miljoenen.

 

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos